ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Vitfarm, είναι μια νέα εταιρεία με έδρα την Ξάνθη. Αντικείμενό μας είναι η διατροφή και διαχείριση των παραγωγικών ζώων . Πρωταρχικές μας αξίες είναι η  ποιότητα, η αξιοπιστία και η προστιθέμενη αξία. Η συνεχής μας εξέλιξη και βελτίωση είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να παρέχουμε στους συνεργάτες μας προϊόντα και υπηρεσίες κορυφαίου επιπέδου.

Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη στην διατροφή και διαχείριση μονάδων, με γνώμονα την παραγωγικότητα, την κερδοφορία, την ευζωία αλλά και το σεβασμό στο περιβάλλον.

Διαθέτουμε προϊόντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των συνεργατών μας. Εκτός από κορυφαίους ισορροπιστές και προμίγματα, διαθέτουμε ευρύ φάσμα από διατροφικά συμπληρώματα π.χ υποκατάστατα γάλακτος, φυτικά λίπη, αλλά και απολυμαντικά και μοναδικές λύσεις για καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες μονάδες. Η αποθήκη μας στη Θεσσαλονίκη μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε παραγωγό σε όλη την Ελλάδα.

Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Vilofoss για μηρυκαστικά και πτηνά. Η Vilofoss είναι μία απο τις μεγαλύτερες διατροφικές εταιρείες στην Ευρώπη και δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στο χώρο της κτηνοτροφίας. Αποτελείται από τέσσερις εταιρείες σε τέσσερις χώρες. Η Vitfoss εδρεύει στην Δανία, η Calcialiment στην Γαλλία, η Deutsche Vilomix στην Γερμανία και η Fodermix στην Σουηδία. Διαθέτει συνολικά 14 εργοστάσια παραγωγής ισορροπιστών και προμιγμάτων με τις εξής εταιρείες: Vitfoss, Stormollen, Deutsche Vilomix, Vilofoss, Fodermix Calcialiment, Echarm. Είναι ήδη μία από τις 3 μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου στην Ευρώπη.

Η Vilofoss είναι μέρος του DLG Group(Dansk Landbrugs Grovvareselskab). Το DLG Group είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτικός συνεταιρισμός κτηνοτρόφων στην Δανία. To DLG group έχει κύκλο εργασιών πάνω από 8 δις ευρώ και απασχολεί πάνω από 8000 ανθρώπους. Ανήκει στους 29000 κτηνοτρόφους που τo αποτελούν.

Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0