Η Vitfarm στην 11η Zootechnia 2019. Αν και ξεκινήσαμε τη νέα μας δραστηριότητα στα μέσα του 2018, αποφασίσαμε πως αυτός ο θεσμός ήταν ο καταλληλότερος τρόπος για να επικοινωνήσουμε πανελλαδικά τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και την ομάδα μας.

Η αλήθεια είναι πως η απόφαση για την παρθενική συμμετοχή της εταιρία μας Vitfarm, σε ένα τόσο μεγάλο event, δικαιώθηκε. Εισπράξαμε ζεστό ενδιαφέρον και θετικές εντυπώσεις τόσο από κτηνοτρόφους και πτηνοτρόφους όσο και από κτηνίατρους ζωοτέχνες και εμπόρους.

Την παράσταση έκλεψαν τα καινοτόμα Xzelit, Freshfoss, οι πέτρες απασχόλησης Peckstone για πτηνά. Σταθερές αξίες η απολυμαντική σκόνη Stalosan F και το γάλα Nukamel Blue. Θετικότατα σχόλια μόνο απέσπασαν και οι κορυφαίοι μας ισορροπιστές Vilofoss με τα μοναδικά χηλικά ιχνοστοιχεία Zinpro.

Η Vitfarm στην 11η Ζootechnia 2019

Θέλουμε να συγχαρούμε όλους τους εκθέτες της Zootechnia 2019 καθώς και την Helexpo για την άριστη διοργάνωση.

Είδαμε περίτρανα πως ένα τέτοιο event στη Μακεδονία μπορεί να φέρει κοντά όλη την ζωική παραγωγή και να γεννήσει ιδέες, πρόοδο και νέες συνεργασίες.

Η συμμετοχή της Vitfarm στην 11η Zootechnia 2019 για εμάς ήταν μια νέα εμπειρία, αλλά πιστεύουμε ότι σας προσφέραμε την καλύτερη παρουσίαση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Φυσικά είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία και ερωτηματικά.

Η Vitfarm στην 11η Ζootechnia 2019

Oυσιαστικά τώρα αρχίζει η αληθινή επαφή με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Είναι προτεραιότητα οι επισκέψεις για το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς και τα ζώα σας.

Στο άμεσο μέλλον υποσχόμαστε να καθιερώσουμε ενημερωτικά σεμινάρια με ομιλητές  για ζητήματα που αφορούν εσάς και τις εκμεταλλεύσεις σας. Μέσω διαδικτύου και των σελίδων μας επίσης θα προσπαθούμε να σας κρατάμε ενήμερους με νέα δεδομένα και ειδήσεις σχετικές με τον χώρο μας.

Επίσης έχουμε σκοπό να εμπλουτίζουμε τη γκάμα μας με νέα και καινοτόμα προϊόντα, αλλά και προϊόντα καθημερινά ρουτίνας.

 

Η Vitfarm στην 11η Ζootechnia 2019!Κάτι νέο και μεγάλο ξεκίνησε για εσας και για μας.

Σας ευχαριστούμε για όλα!

 

Ζήσης Πατσιόπουλος, Κτηνίατρος

VitFarm

Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0